Reise

Holiday Inn Restort Orlando Suites-Waterpark

Midt i et veikryss i Orlando finner du Holiday Inn Resort Orlando Suites- waterpark.
Hotellet tilbyr forskjellige suiter, både «normale» og i familie størrelse, hvor du kan velge om du ønsker å ha et eget kjøkken eller om det kanskje passer bedre med et lite tekjøkken?
Ettersom rommet vårt ikke var klart første natten fikk vi prøve ut en familiesuite med tekjøkken.

DSC_1804
DSC_1823
DSC_1829
DSC_1834
DSC_1855
DSC_1859
DSC_2765
DSC_2768
DSC_2766.JPG
DSC_2769
DSC_2770

Etter en lang dag i Magic Kingdom flyttet vi andre kvelden inn på rommet vi kalte hjem resten av uka.

20180222_224523

Hotellet kan i tillegg lokke med egen vannpark, foodcourt og arcade.

Til tross for at du ikke får gått noe sted med mindre du er villig til å risikere livet på en amerikansk motorvei, ligger hotellet godt til. Det tar ikke mange minuttene før du er i Disney springs eller på Epcot.
Hotellet har satt opp gratis buss er med faste avganger til Disney Springs, Epcot og Universal Studios. Fra Epcot går det egen transport til resten av Disney World, enten i form av monorail eller buss og bussen til Universal stopper også på Sea world. Hotellet har også egne «Town cars» som ligger litt over drosjer i pris, men portørene på hotellet er veldig behjelpelig både med å skaffe deg en av hotellets egne town cars eller drosje.
Selv om du «bare» skal være i Orlando en uke, vil jeg fortsatt anbefale deg å booke et rom med kjøkken her. Det er sentralt, samtidig som det er et stille område og du får et moderne og fresht rom.