Mat,  Oppskrifter

Det er alltid tid til pizza 🍕

I en hektisk hverdag med studier, jobb og planlegging av de neste turene, er det veldig greit å ha noen enkle, men sunne retter i bakhånd. Sånn til de dagene man enten ikke orker eller finner tid til å stå på kjøkkenet og lage mat. Skinke og sjampinjong pizza på tynnbrød er en slik rett.
Dette er en pizza variant som i grunn kan lages av det man har i kjøleskapet, skal dele en annen variant med dere senere som virkelig har blitt en favoritt her i huset.

Ingredienser:
Tynnbrød
Ketchup
Ost
Skinke
Sjampinjong
Oregano

Jeg har valgt å bruke det jeg har hatt i kjøleskapet, men istedenfor tynnbrød kan både tacolomper og pizzabunn benyttes og ketchupen kan byttes ut med tomatpure.


Framgangsmåte:
1. Smør ketchup ut på tynnbrødet
2. Ha på ost
3.Ha på skinkebiter
4. Ha på sjampinjong
5. Topp opp med oregano.
6. Stekes i ovnen ca. 7 minutter på 220 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *